Tilburg Trappers hoopt op sfeervolle wedstrijden met goedgevulde tribunes
Bekijk hier de online versie
Het Coronavirus heeft een grote impact op iedereen, de hele samenleving heeft het zwaar te verduren en nog steeds is het niet duidelijk hoe de toekomst eruit komt te zien. Ook wij hebben nog geen duidelijkheid over de maatregelen waar we nog mee te maken krijgen in het nieuwe seizoen. Wat we wel weten is dat wij u daarbij hard nodig hebben. Steun daarom Tilburg Trappers en bestel uw seizoenkaart. U krijgt deze week een betaalinstructie per e-mail toegestuurd om uw seizoenkaart(en) te verlengen. Hiermee bent u, zodra het weer mag, gegarandeerd van uw plaats op de tribune en kunnen wij er voor zorgen dat u weer fantastische avonden kunt beleven.
Wat gebeurt er met de wedstrijden die ik mis omdat er geen publiek binnen mag door Corona?
Wij hopen natuurlijk dat we alle wedstrijden met publiek mogen spelen, maar wij hopen op uw begrip dat we daar nog geen zekerheid over kunnen geven. Voor alle wedstrijden die u mist door de gevolgen van het Corona virus, wordt u op gepaste wijze gecompenseerd. Zo kunt u denken aan het gratis bekijken van de wedstrijden via de livestream of een korting achteraf. De exacte invulling hiervan zal bekend worden als we weten of, en wanneer, we met publiek mogen gaan spelen.
Is er al bekend hoeveel wedstrijden er komend seizoen gespeeld gaan worden?
Op dit moment gaan we er vanuit dat we een volledige competitie met 13 teams kunnen gaan spelen. Het voorlopige speelschema gaat er op dit moment van uit dat we in de week van 16 oktober starten en we een volledige competitie afwerken.
Kan ik mijn oude plaats gewoon reserveren en tot wanneer kan dat?
Bij het bestellen van uw seizoenkaart heeft u het eerste recht op uw oude plaats. Dit recht heeft u tot een maand na start verkoop dus tot uiterlijk 31 juli 2020. Hierna zal de plaats in de vrije verkoop gaan.

U heeft recht op uw oude plaats mits de wettelijke bepalingen dit toestaan. Als er in verband met Corona wettelijke maatregelen moeten worden genomen (bijvoorbeeld 1,5 meter maatregel) dan kan het zijn dat wij de tribune noodgedwongen anders moeten indelen. Als hier sprake van is zullen wij u hierover direct informeren.
Kan ik mijn plaats(en) wijzigen?
U kunt uw plaats(en) wijzigen door een e-mail te sturen naar tickets@trappers.nl
Wat moet ik doen als ik extra seizoenkaarten wil bestellen?
Op dit moment is het alleen mogelijk om uw bestaande seizoenkaarten te verlengen. Eventuele vrije plaatsen die in aanmerking komen voor een seizoenkaart worden later in verkoop geplaatst. Als u een extra kaart wilt dan kunt u dit op voorhand aangeven door te mailen naar tickets@trappers.nl. Indien mogelijk zullen wij met uw verzoek rekening houden.
Waarom loopt de seizoenkaart niet meer door tot en met de eerste ronde play-offs?
De seizoenkaart loopt vanaf dit seizoen tot de play-offs. Hierdoor is de prijs lager en betaald u bij uitschakeling voorafgaand aan de play-offs, niet voor wedstrijden die niet gespeeld gaan worden.
Wanneer start de competitie?
Zoals het er nu voor staat zal de competitie starten in de week van 16 oktober. Dit is nog onder voorbehoud.
Mogen jullie fans toelaten als de competitie begint?
Op dit moment weten we nog niet of en hoeveel mensen we mogen toelaten bij de start van het seizoen. Zodra hier meer duidelijkheid over is zullen we jullie hierover informeren.
Heeft u verdere vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de klantenservice van Ticketpoint.
Facebook   Instagram   Klantenservice    
© Copyright Ticketpoint 2020

Je ontvangt deze email op %%emailaddress%%, omdat je geabonneerd bent op de nieuwsbrief van Ticketpoint. Werk hier je gegevens bij zodat wij de nieuwsbrief nog beter kunnen afstemmen op jouw wensen. Indien je geen nieuwsbrieven meer wenst te ontvangen, klik hier.